Det finnes flere ulike typer kasseapparat – alt fra enkle og rimelige alternativer til avanserte PC-baserte systemer med touch skjerm.

Mange kan ha nytte av en flott touch-kasse med ulike funksjoner, men samtidig kan du klare deg helt fint med en tradisjonell kasse. En tradisjonell kasse er en kompakt kasse, som bare har som funksjon å være kassaapparat, mens en PC-kasse har flere funksjoner.

Det kan være store prisforskjeller på kasseapparatene om du ikke er tydelig på hva slags funksjoner som er viktig for deg. Enten du driver et cateringfirma, en frisørsalong eller en butikk kan behovene være ulike.

Kassaapparat for frisører
Tradisjonelt kasseapparat
Mobilt kasseapparat
Omega Splash kassaapparat
PC-basert med touch skjerm

Driver du en liten butikk med få ansatte og lite sortiment, kan et enkelt og billig kassaapparat være nok. Driver du en større butikk, restaurant eller kantine med spesielle behov trenger du en mer funksjonsrik løsning.

Tips til hva du bør tenke på:

  • Har bedriften din krav om føring av personallister?
    Driver du serveringssted, frisørsalong, skjønnhetspleie, bilverksted eller er i bilpleiebransjen er du pliktet til å føre og oppbevare personallister. Vi har løsninger for dette.
  • Er kassaapparatet godkjent i.h.h.t kassasystemlova?
    Alle bokføringspliktige bedrifter må ha et godkjent kassasystem fra 1. januar 2019. Alle våre kasser er godkjent i forhold til den nye kassasystemlova.

Vi har kassaløsninger tilpasset ulike behov og bransjer

  • Frisør og velværesalonger har kanskje behov for kundedatabase med historikk,  timebestilling/SMS-funksjon eller at flere firma trenger å dele samme løsning?
  • Driver du kafé eller kantine har du kanskje behov for et kassasystem som jobber fort, har kantinekort, kobling mot vekt og kan skille på ansatte eller eksterne, spis her eller ta med?
  • Restaurantbransjen har kanskje behov for et kassasystem som tåler sprut og søl, har bookingsystem, bordfunksjon eller takeaway-funksjon med momsskift?
  • Driver du butikk har du kanskje behov for å kredittsalg, skanning av strekkoder, lagerstyringsfunksjoner, kampanjepriser, gavekort og integrasjoner mot f.eks regnskap eller nettbutikk?

Vi tilbyr alt fra enkle og billige kassaapparater til komplette kassasystemer. Er du usikker på hvilket kassaapparat som blir riktig for deg, hjelper vi deg gjerne med å velge riktig løsning. 

Ring oss gjerne på telefon 73 99 12 00 om du har spørsmål,
 eller les mer om våre løsninger tilpasset din bransje.