Når du bruker våre tjenester:

  • Infotrend AS samler ikke inn personlig informasjon om deg som bruker av dette nettstedet
  • Du blir ikke bedt om å logge på for å bruke våre tjenester
  • Personlig informasjon i denne sammenheng betyr identifiserbar informasjon om en person

Bestilling av varer i nettbutikk 

  • Når du bestiller varer i vår nettbutikk, ber vi deg oppgi din firmainformasjon.
  • Denne informasjonen bruker vi til å identifisere deg som bestiller på vegne av ditt firma, i tillegg gjør vi en kredittsjekk av ditt firma før vi setter din ordre i bestilling.

Ikke-personlig-identifiserbar informasjonsinnsamling og bruk

Vi kan samle inn ikke-personlig-identifiserbar informasjon om deg når du besøker eller bruker våre tjenester.

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker «cookies» for å samle inn informasjon. Som nettbruker kan du velge å avvise lagring og bruk av informasjonskapsler – dette gjør du under instilliger i din nettleser.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Statistikk / Loggdata

Når du tar i bruk tjenesten, samler vi inn statistikk for å forbedre vår tjeneste. Vi samler inn opplysninger som skjermstørrelse, nettleser eller hvilken enheter du bruker, IP-adresse og annen type brukerstatistikk.

Denne informasjonen blir benyttet til å generere statistikk for hvordan alle som besøker oss benytter våre nettsider. Vi bruker tredjeparts tjenester som Google Analytics, til å samle, overvåke og analyserer denne type informasjon for å øke servicen og funksjonalitet.