Et av markedets mest fleksible kassasystemer for butikker og butikkjeder i en rekke bransjer

Susoft aPos er bygget på Android, og åpner dermed for muligheten til å kjøre på en mengde forskjellige typer maskinvare. Vi har portable løsninger som gjør at du kan ta med deg kassen ut til dine kunder, og stasjonære løsninger i flere forskjellige størrelser. Du kan til og med kjøre Susoft på mobiltelefonen din.

Susoft har løsninger for det meste:

  • Salg i butikken
  • Nettbutikk
  • Avtale booking (inkl. timebestilling på nett)
  • Innkjøp
  • Lagerstyring
  • Betaling
  • Fakturering
  • Distribusjon
  • Eksport til regnskap
  • Markedsføring på sosiale medier

Få en rask innføring i Susoft aPos

Alle data er lagret i skyen

Susoft løsningene er en sann «SAAS» løsning «Software as a Service» løsning. Dette betyr at du ikke trenger å investere i egne servere. Vi tar vare på alle dine data fra kasse, nettbutikk eller andre deler av løsningen. 

Dette betyr at du kan sitte hvor som helst i verden og administrere og følge med på egen drift, så lenge du har tilgang til internett. Du logger deg på Susoft skyen (som vi kaller Global One), og her kan du kjøre ut rapporter, sende data til regnskap, vedlikeholde produkter, se oversikt over lager, sende faktura og mye mer. 

Det geniale med Global One, er at den bare er der. Du logger deg inn, og der ‘pang’ har du hele businessen din.

eSusoft nettbutikk

Takeaway?

Trenger du en løsning der du ønsker at kundene kan bestille mat og drikke online? Slik at kundene kan sende bestillingen direkte til deg og du kan svare med enkel SMS om du kan levere eller trenger litt ekstra tid?

En løsning der ordren kommer rett inn i din restaurant og kjøkken løsning? Der du ikke trenger å skrive ordren inn på nytt? Der du kan velge om kunden skal betale på forhånd eller når maten hentes?

eSusoft løser dette for deg!

eSusoft er en av de mest brukervennlige nettbutikkene i markedet i dag.  Vi har lagt vekt på at butikkeiere med liten datakunnskap skal kunne lage sin egen flotte nettbutikk, uten noen særlig hjelp. 

Nettbutikken har mange anvendelsesområder og passer for en rekke bransjer.  

Løsningen er basert på Angular fra Google, og benytter PWD (Progressive Web Apps), noe som gjør at løsningen på en mobil vil fungere som en hybrid og ‘late’ som den er en app. Dette har mange fordeler og er det siste inne teknologi på dette området i verden i dag.

SU Ordre - Matbestilling ved bordet

Tenk deg at du har det travelt og du ikke rekker å ta bestilling fra alle gjester innen rimelig tid. Noen gjester blir irritert og forlater restauranten. Dette er ikke godt for butikken, og heller ikke bra for restaurantens rykte. 

La kundene bestille fra egen mobil eller fra laptop. Orden sendes direkte til kjøkkenet. Kjøkkensjefen kan gi respons på ordren ved å si ‘aksepter’ eller ‘avslått’. Om ‘avslått’ får du som gjest en melding om hvorfor. Dette kan være ‘beklager tom for oksekjøtt, er det noe annet som kan friste?‘. 

Du vil bli forbauset over hvor effektivt dette er og hvor godt det fungerer.

bSusoft avtalebooking for flere bransjer

Ønsker du at kundene dine skal kunne booke avtale online? Eller ønsker du full oversikt over de avtaler du har inngått? Uansett er bSusoft en løsning som er enkel å bruke og som gir deg perfekt oversikt over din arbeidsdag uansett om du legger inn alle avtaler selv, lar kundene gjøre det online, eller kombinerer disse mulighetene. 

Les mer om Susoft kasseløsning på http://www.susoft.no