Et kassasystem for deg som stiller høye krav til driftssikkerhet

Omega kassasystem er et touchbasert system for PC-kasser, og passer godt til bransjer som f.eks. kantine, servering  eller detalj- og faghandel. Systemet har fokus på brukervennlighet og driftssikkerhet, og er meget enkelt å komme i gang med. 

Omega leveres ferdig installert på maskinvare fra PartnerTech eller Flytech og selges som et komplett system. Det finnes flere maskinvarealternativer alt etter hvilke behov din butikk eller restaurant har. Les mer om disse nedenfor.

Omega Basic

Et perfekt PC-basert touchscreen kassesystem for serveringsbransjen, faghandelen eller nær sagt hvem som helst! Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring. 

Omega Splash

Sprutsikker! Høy grad av sprutsikring – IP64 – Kan dusjes! Perfekt til bransjer der kassa kan være utsatt for søl. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

Omega Style

Stilren PC-kasse med touch-skjerm med lekkert design. Leveres i hvit høyglans eller sort matt. Leveres som komplett pakke med maskinvare, programvare, ditt oppsett og opplæring.

Ingen løpende lisensavgifter

Omega har ingen løpende programvarelisens, og du slipper derfor å tenke på at systemet koster mer over tid. Det du betaler på kjøpstidspunktet er hele kostnaden med systemet. Den eneste løpende utgiften vil i så fall være en supportavtale dersom du ønsker det.

Selvbetjent kassepunkt

Flere av våre kunder har valgt å benytte dette systemet til selvbetjent kantineløsning for sine ansatte. Kassen settes opp med enkle skjermbilder hvor kunden selv skanner eller taster inn det de vil handle, og betaler deretter på bankterminalen med kort eller andre elektroniske betalingsmidler som er integrert (Vipps, GooglePay, ApplePay etc). 

Denne måten å handle på er jo folk allerede vant med fra dagligvarebutikken.