Bankmaskiner; Kontanthåndtering med salg, service og vedlikehold.  Rekvisita og egenutviklede myntcontainere til banker.

Infotrend AS er forhandler av ScanCoin-produkter for Trøndelag, Nord-Østerdal, deler av Møre og Romsdal og sørlige deler av Nordland. Vi utfører også service/vedlikehold på disse maskinene i de nevnte områdene.

I hovedsak består vår kundegruppe av banker, tellesentraler og busselskaper, men vi har også andre firma og organisasjoner blant våre kunder. Blant våre største kunder for bankmaskiner kan vi nevne NOKAS og Loomis, Danske Bank, Sparebank 1 SMN og Posten.

CDS9 – Selvbetjent resirkuleringsautomat

CDS9 tilbyr en komplett kontanthåndteringsservice for både sedler og mynt. Maskinen teller mynten hurtig og sikkert, teller opp og gir mulighet for uttak av sedlene.

Dette gir banken eller CIT den komplette maskinen for service til kundene.

SC 8100 verditeller for sedler

En effektiv verditeller for sedler med CIS / UV / MG / IR kontroll. Legg seddelbunken på maskinen (med alle valører). Maskinen gir totalsum på seddelbunken samt en oversikt over hvilke valører som er talt. (Kan også telle valuta – tilleggsutstyr).

Laurel K8 og K12

Laurel K8/K12 er en kvalitetssorterer for sedler med ekthetskontroll og 8 eller 12 lommer. Maskinene er meget enkle å betjene og er med sin gode driftsstabilitet – det perfekte valg for opptellingssenter.

Myntrullveksler Hess Sirius

Med plassering gjennom vegg eller frittstående i lobby, vil kundene alltid ha veksel tilgjengelig.  Maskinene kan utbetale inntil 8 valører myntruller, inntil 4 valører av løsmynt og om ønskelig også sedler.  Fjernbetjening ligger også klart for bruk og gjør dette til en fleksibel og framtidsrettet serie av maskiner.

DTC – en prisgunstig løsning

DTC er en rask og effektiv mynttelle- og sorteringsmaskin. Teller mynter og sorterer disse i skuff, mynthylse eller sekk. Unik sensorteknologi gir meget nøyaktig telling med frasortering av uønskede mynter. Maskinen er enkel å bruke og har et innovativt display for god oversikt.

ICP Active-9

Automatisert mynthåndtering er én ting. Intelligent mynthåndtering er en helt ny historie. Som kunde og bruker vet du alt om overvåking av ytelse, lønnsomhet og kundetilfredshet – hent ut så mye som mulig fra investeringene du gjør.

RCS 100

RCS 100 er en lukket kontanthåndteringsløsning, som er laget for sikker og rask telling av kontanter. RCS 100 kan brukes som kontantkasse sammen med et POS-system eller som en liten back-office løsning hvor de ansatte kan deponere pengene etter endt skift eller ta ut vekslepenger ved dagens start. Maskinen består av 2 deler – en mynt- og en seddelenhet. Grunnet kompakt størrelse kan de brukes sammen eller plasseres hver for seg.

RCS 800 med resirkulering av sedler og mynter

Reduser svinn og øk effektiviteten på kassakontoret med et sikkert, automatisert og lettbetjent kontanthåndteringssystem.  Denne løsningen hjelper deg å optimalisere kontantstrømmen og håndtering av mynt og sedler.

EWQ køsystem for en enklere hverdag

Vårt kønummersystem bygger på trådløs kommunikasjon og dette gjør at butikken opplever enkelhet, flexibilitet og kostnadseffektivisering. I stedet for å stå i kø, kan dine kunder handle andre varer eller benytte seg av tilbud i tiden man står i kø, ventetiden blir uten stress helt enkelt.

Med vårt rapporteringsprogram har butikken full tilgang til viktig informasjon. Programmet gir deg beskjed om hvor det trengs mer personell og hvilke ventetider det har vært i løpet av dagen.

Spør oss gjerne om råd. Det er lett å få tak i oss som jobber her.

Ring oss på telefon 73 99 12 00 eller send e-post